Segueix-nos a les xarxes socials:

HBO Max mostra com podem evitar malbaratar aliments

La plataforma estrena el dia 10 la nova sèrie documental «Chef sin desperdicio»

HBO Max mostra com podem evitar malbaratar aliments

Trobar iniciatives sostenibles contra el malbaratament d’aliments a set països europeus és l’objectiu de Chef sin desperdicio, una sèrie documental que segueix el viatge del jove ecologista Diego García Vega i que s’estrena a HBO Max el proper 10 de desembre. A cada país, García Vega coneixerà diferents problemàtiques de malbaratament d’aliments i iniciatives que hi ha per combatre’l. A més, en el viatge es veurà amb algun dels xefs més famosos de cada país i cuinarà amb ells un plat que busqui reduir el malbaratament d’aliments.

Són vuit capítols de 45 minuts de durada en què un jove biòleg i ecologista aprèn com cuinar wasted food amb l’ajuda d’alguns dels millors xefs d’Europa, per ensenyar al món que el menjar també es pot reutilitzar. Cada episodi tindrà lloc a un país europeu: Espanya, Portugal, Noruega, Dinamarca, Suècia, Holanda, Polònia i Hongria són els països seleccionats per completar aquesta primera temporada. A cadascun dels capítols s’aprofundirà en un problema relacionat amb el malbaratament d’aliments. Al llarg del viatge, García Vega donarà visibilitat a projectes que han estat creats amb el propòsit de resoldre certs problemes mediambientals i demostrar que un petit canvi pot conduir a fer un món millor.

Prem per veure més contingut per a tu