La presència de les cooperatives a la fira multisectorial que obre portes divendres és una de les accions de difusió previstes en el Pla de Dinamització de l'Economia Cooperativa, promogut per l'Ajuntament de Manresa.

Set empreses cooperatives del Bages seran presents en un estand a la 32a edició l'ExpoBages, que serà inaugurada aquest divendres al migdia per l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i que compta amb 125 expositors a les instal·lacions del Palau Firal de Manresa.

La presència de les cooperatives a la fira és una de les accions de difusió previstes en el Pla de Dinamització de l'Economia Cooperativa, promogut per l'Ajuntament de Manresa, i que, aquest any compta amb el suport de la Diputació de Barcelona dins el Pla de Concertació de la Xarxa de Barcelona Municipis de Qualitat.

En aquests moments, les empreses cooperatives estan suportant millor l´actual crisi econòmica. En aquest context, l'estand "Cooperatives del Bages" pretén mostrar la diversitat de sectors productius en els quals hi ha cooperatives, la seva fortalesa i els valors que les inspiren. Les set empreses que hi seran presents són el Celler Cooperatiu de Salelles; Confimatik; Indústria gràfica i de la retolació Artfic; Mengem Bages (Xarxa Gedi); Mbici, Serveis a les persones, Encís; i Sinergia pel desenvolupament Social.