Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Institut Català de Finances fitxa una agent comercial per al territori central

El 2015 l'ICF va finançar 166 projectes empresarials al territori central per un import global de 28 milions

L'Institut Català de Finances (ICF) ha incorporat una agent comercial per a la Catalunya Central en el marc de l'estratègia que està duent a terme l'entitat financera pública catalana per apropar la seva oferta de finançament a totes les empreses i emprenedors del territori, segons ha explicat el mateix ICF en un comunicat.

Amb base a la seu manresana d'Acció (c/ Alfons XII, 13), la nova agent comercial treballarà conjuntament amb l'equip de desenvolupament de negoci de l'ICF per apropar l'oferta de finançament de l'entitat a les empreses i emprenedors del Bages, Osona, Anoia, Berguedà, Solsonès i la Cerdanya.

El 2015 l'ICF va finançar -mitjançant préstecs i avals-, 166 projectes empresarials a la Catalunya Central per un import global de 28 milions d'euros.

Actualment, l'ICF té agents comercials a la demarcació de Barcelona, Girona, Tarragona i Terres de l'Ebre, i a la Catalunya Central. Segons el mateix institut, l'àrea de desenvolupament de negoci de l'entitat també està treballant per incorporar un nou agent comercial per a la demarcació de Lleida. L'ICF també té el suport d'una xarxa de promotors financers i entitats col·laboradores arreu del territori que informen i assessoren les empreses sobre les solucions de finançament de l'entitat que millor s'adaptin a les seves necessitats.

L'ICF finança a llarg termini projectes d'inversió i necessitats de circulant a les empreses, especialment a les pimes, i també els facilita la diversificació de les seves fonts de finançament.

Prem per veure més contingut per a tu