Grup Aligué reobre l'Estaca com a Tècum i l'especialitza en brasa i arrossos
El restaurant estarà a ple rendiment la setmana que ve
El grup manresà de restauració Aligué, propietari de restaurants com Aligué, Raviolo i Estaca, ha renovat de dalt a baix aquest últim establiment, ubicat a la plaça Bages de Manresa, que reobre convertit en Tècum. El nou local dels germans Aligué ja funcionarà la setmana que ve a ple rendiment.
L'espai ha estat renovat tant en la decoració i l'interiorisme, com respecte de la seva proposta gastronòmica, que ara es basarà en brasa i arrossos (amb especialitats com l'arròs socarrat, l'arròs a la llauna, la vaca gallega curada i la vedella de Girona). També hi haurà possibilitat de fer-hi un menú els migdies, al preu de 13,5 euros.
"Oferim una proposta amb el meu segell de cuina i a un preu assequible", diu Benvingut Aligué. El cap de cuina del nou restaurant serà Carles Garcia, fins ara primer cuiner de Raviolo. El redisseny del local ha anat a càrrec de Pep Penadell, que ha creat un espai diàfan i lluminós. "Ens havíem limitat a menús i no volíem encasellar-nos", diu Benvingut Aligué per explicar una renovació que ha suposat una inversió de prop de 200.000 euros.
Més a Economia
-
Una incidència a les màquines impedeix a alguns usuaris adquirir els abonaments de Rodalies del segon quadrimestre
-
El sindicalisme reclama “menys jornada laboral i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M
-
El BBVA ofereix al Sabadell una prima del 30% per acció i garanteix el seu "compromís total amb Catalunya"
-
La manifestació de l'1 de maig aplega unes 300 persones a Manresa sota el lema "Fem avançar la lluita"