Segueix-nos a les xarxes socials:

La DO Pla de Bages es presentaa Barcelona davant 400 professionals

Els tretze cellers de la denominació participen en un acte de divulgació dels vins bagencs

La DO Pla de Bages es presentaa Barcelona davant 400 professionals

Els tretze cellers de la DO Pla de Bages han fet aquesta tarda la seva primera gran presentació pública a Barcelona, en un showroom organitzat a l´Edifici del Rellotge de l´Escola Industrial. Durant la tarda han passat per la mostra uns 400 professionals dels sectors de la distribució i de la restauració, a més d´un centenar d´aficionats al vi i bloggers i periodistes, que han pogut onèixer de prop les característiques dels vins bagencs.

L´acte ha comptat amb la col·laboració de Parc a Taula, el programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona per promoure els valors naturals, culturals i paisatgístics de la dearcació de Barcelona mitjançant la gastronomia, l´artesania i la viticultura de proximitat. Una col·laboració que ha permès maridar els vins de la DO amb embotits de Mura, coca de recapte amb albergínia blanca, formatge d´ovella i olives arbequines, entre d´altres productes.

En el showroom, que amb el títol «És l´hora del Pla de Bages» han presidit el vicepresident de la Diputació de Barcelona i alcalde de Moià, Dionís Guiteras, i el director general d´Incavi, Salvador Puig, s'han explicat projectes vinculats a la DO com és el cas del nou complex d´enoturisme Oller del Mas, guanyador del Premi a la Millor Experiència Enoturística en la categoria de cellers en la segona convocatòria dels guardons d´enoturisme de Catalunya. També es van poder degustar el nou Abadal 3.9, el primer vi negre del celler Sanmartí o el nou vi elaborat amb la varietat sumoll de Vins Grau.

Prem per veure més contingut per a tu