Segueix-nos a les xarxes socials:

Iberpotash va generar l'any passat un valor de 260 milions

L'empresa minera publica la tercera edició de la seva Memòria Social

Iberpotash va generar l'any passat un valor de 260 milionsMireia Arso/arxiu

Iberpotash va invertir l'any passat en les seves instal·lacions a Catalunya 95,8 milions d'euros i va generar un valor econòmic directe de 260 milions d'euros, segons es desprèn de la tercera edició de la Memòria Social de l'empresa que explota els recursos miners del Bages i que recull tots els indicadors de la companyia relatius a l'exercici 2016.

La Memòria Social s'ha dut a terme de nou seguint les directius per a l'elaboració de memòries de sostenibilitat del Global Reporting Iniciative (GRI G4) que permet analitzar tots els indicadors de sostenibilitat. El document vol reflectir «el compromís d'ICL cap a la transparència vers la societat, els treballadors, els proveïdors i l'entorn més immediat i pel desenvolupament plenament sostenible», segons afirma la companyia en una nota.

Segons explica el conseller delegat d'ICL Súria&Sallent, Carles Aleman, en la mateixa nota, «la Memòria Social és la constatació que continuem avançant en el camí cap a la total transparència en la nostra activitat a Catalunya i cap allò que anomenem economia circular però, també, amb el desenvolupament social i econòmic del nostre territori. Hem fet un gran exercici per posar a l'abast de tothom tots els nostres paràmetres».

La memòria recull dades com la realització de prop de deu mil hores de formació en seguretat i salut laboral i 1.360 xerrades amb la participació de 7.757 persones o l'increment de la plantilla de divuit persones, la majoria de caràcter eventual o temporal.

Prem per veure més contingut per a tu