12 de abril de 2018
12.04.2018
40 Años
40 Años

De Meo demana a les administracions augmentar les inversions en 'gasineres'

11.04.2018 | 23:50

El president de Seat, Luca de Meo, va demanar ahir a les administracions espanyoles un augment de les inversions en 'gasineres' (estacions de servei de gas), ja que falten punts de recàrrega per als turismes.

En el VI Congrés de l'Associació Ibèrica de Gas Natural per a la Mobilitat (Gasnam), que se celebra a Madrid fins avui amb el lema «Gas Natural: Ecologia intel·ligent per a la mobilitat», De Meo va dir que Alemanya i Itàlia tenen mil punts de recàrrega de gas i que la previsió és arribar a les 2.000 el 2020. Mentrestant, a Espanya «l'objectiu és arribar a 300 'gasineres'», va ressaltar.

Segons el president de Seat, el gas natural vehicular té un «clar potencial de negoci» per a l'automòbil i per a la indústria del gas.

De Meo va posar èmfasi en el fet que per al gas natural comprimit (GNC) no són necessàries grans inversions, el temps de recàrrega és «ràpid i net, i el cost és similar al dels cotxes dièsel o gasolina, i va afegir que el GNC «no és una tecnologia pont, sinó una tecnologia a llarg termini».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit