Segueix-nos a les xarxes socials:

Industrial Shields i Mouser Electronics signen un acord de distribució global de components

Industrial Shields, empresa fabricant de dispositius electrònics d'automatització industrial basats en Open Source Hardware, anuncia un nou acord de distribució global amb Mouser Electronics, distribuïdor de components electrònics i semiconductors especialitzat en la introducció ràpida de nous productes al mercat.

Gràcies a aquesta col·laboració, Industrial Shields amplia la seva xarxa mundial per distribuir els seus PLC i Panel PC. Amb aquest acord, Industrial Shields reforça la seva presència a 27 punts de tot el món, així com el servei d'atenció al client i els enviaments immediats. «Aquest acord és molt important per a nosaltres, ja que augmentarà la presència dels nostres productes en el territori i ens permetrà validar-ne la qualitat», afirma Albert Prieto, director general d'Industrial Shields. Amb aquesta nova aliança, que permet ampliar la xarxa de distribució d'Industrial Shields, l'empresa bagenca espera augmentar la facturació anual el 20 % i mantenir, així, el ritme de creixement que ha caracteritzat els seus darrers exercicis.

Fundada l'octubre del 2012 i amb seu a Barcelona, Industrial Shields és la marca de l'empresa Boot and Work Corp, SL. És una empresa amb un creixement ràpid que té l'objectiu de convertir-se en la principal plataforma de venda on-line d'aparells electrònics d'automatització industrial basats en hardware Open Source.

Prem per veure més contingut per a tu