Segueix-nos a les xarxes socials:

Les marques cada vegada s'avancen més a les rebaixes

Segons un informe de Fintonic, Inditex serà el grup de distribució tèxtil que vendrà més

Les tradicionals rebaixes de gener comencen avui dimarts, el dia després de Reis, tot i que des de fa anys moltes empreses s'hi avancen cada vegada més per adaptar-se a la proliferació de fenòmens com el Black Friday.

Entre les empreses que començaran les rebaixes en la data tradicional hi ha El Corte Inglés, que les ha fixat entre el 7 de gener i el 29 de febrer. D'altra banda, el grup Inditex, propietari de Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka i Stradivarius, també ha optat per la data habitual i avui penjarà els cartells de rebaixes en les seves botigues.

No obstant això, marques com H&M van començar a oferir ahir descomptes. L'empresa sueca va començar la seva primera etapa de rebaixes el dia 2 d'aquest mes, a la qual en seguiran altres de forma successiva.

En la mateixa línia, la firma de moda espanyola Mango va començar les seves rebaixes el 2 de gener i les perllongarà fins a l'1 de març, «fins a esgotar existències», tant a la botiga física com a la pàgina web.

El grup Tendam (Cortefiel, Pedro del Ferro, Springfield, Women'secret i Fifty) també va avançar-se al període tradicional i va començar amb els descomptes a Springfield i Womens'secret l'1 de gener a la pàgina web i el dia 2 de gener en botiga física.

Segons un informe de l'empresa tecnofinancera Fintonic, Inditex serà el grup de distribució tèxtil que vendrà més en aquestes rebaixes.

Fintonic calcula que els espa-nyols destinaran una mitjana de 82 euros a comprar productes de les firmes del grup gallec.

Prem per veure més contingut per a tu