Segueix-nos a les xarxes socials:

La mina queda aturada per investigar les causes de l'accident mortal

S'ha nomenat un equip d'experts internacional per avaluar les mesures de seguretat

La mina queda aturada per investigar les causes de l'accident mortal| ACN

El grup ICL -matriu d'Iberpotash- ha decidit aturar sense data de reobertura l'activitat productiva a la mina de Vilafruns per investigar les causes de l'accident mortal que s'ha produït aquest dijous al matí. Segons informa l'empresa, l'accident hauria passat a la cinta transportadora de la mina. La persona morta pertany a l'empresa subcontractada Montajes Rus. A més, l'empresa ha decidit nomenar un equip d'experts internacional per reavaluar conjuntament amb l'equip d'Iberpotash "les mesures de seguretat i acordar les accions futures a prendre a la mina de Vilafruns". En senyal de dol, la resta d'instal·lacions d'Iberpotash a Súria, Sallent i Balsareny han quedat interrompudes.

La direcció de la companyia, a través del comunicat, ha lamentat profundament l'accident i ha traslladat el seu condol i solidaritat a la família, companys i amistats de la víctima.

Aquest és el segon accident mortal en tres setmanes a la mina de Vilafruns, a Sallent. Fa tres setmanes va morir un treballador de 45 anys veí de Manresa després de caure-li a sobre una placa de roca de grans dimensions. Aquest home també treballava per a Montajes Rus.

Prem per veure més contingut per a tu