Més de 300 persones van poder contactar amb empreses que busquen nous professionals en l'edició passada del JobMatch, unes jornades virtuals de networking organitzades per la Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Manresa per tal de cobrir el buit de la Fira de l'Ocupació del Bages, que aquest any no s'ha pogut celebrar com a conseqüència de la pandèmia. Així, el JobMatch d'enguany es va fer durant tres dies a través d'una plataforma en què totes les persones inscrites van poder contactar amb les 13 empreses que hi havia presents en les sessions i també van poder participar en tallers i xerrades per tal de millorar i augmentar les seves possibilitats d'ocupació.

Les jornades oferien una quarantena de llocs de treball, entre les ofertes que hi van portar les empreses i les del CIO, el servei d'ocupació de l'Ajuntament de Manresa. A banda, també es van recollir currículums per tenir-los en compte de cara a futurs processos de selecció.

Pel que fa als tallers i activitats, la xerrada inaugural va ser a càr-rec de Marta Puig Sàmper, formadora i coach, durant la qual es va parlar de la realitat del mercat de treball en temps de covid-19, va ser seguida en directe per prop de 250 persones.

També van tenir molt bona acollida els tallers que va organitzar el CIO, en els quals es va ensenyar a fer un bon currículum i a afrontar amb èxit una entrevista de feina.

Les empreses també van tenir el seu espai per presentar-se als possibles candidats i explicar el tipus de perfil professional que necessiten.