Aquest matí, a les 11, se celebrarà a Crist Rei el funeral per Antoni Gilibets Dalmau, un dels empresaris més coneguts del sector de l'automoció a Manresa fins a la seva retirada de la primera línia el 2013, que va morir diumenge als 80 anys d'edat, després d'una llarga malaltia. Soci fundador i gerent de Futurauto, Gilibets també havia estat una persona molt implicada al Club Tennis Manresa, del qual va ser president entre els anys 1981 i 1989.

Gilibets va treballar a Frankfurt, on va regentar un negoci. Allà va conèixer la seva esposa, Karin Euler, que va morir el 2009. Gilibets era pare d'un fill, Marc. Posteriorment, Gilibets va fer carrera al sector de la banca, al Banc Mercantil de Manresa i a Banca Catalana. Durant els anys vuitanta va presidir la comissió organitzadora de l'ExpoBages. També va formar part del comitè executiu de la Cambra de Comerç de Manresa, a més de ser integrant del consell d'administració d'aquest diari.

El 1986, juntament amb altres socis manresans, va fundar la concessionària Futurauto, que va comercialitzar al territori la marca Citroën. El 2003 va ser escollit portaveu del Grup d'Automoció de Manresa, càrrec en el qual va substituir Jaume Soler, mort sobtadament. El negoci va ser traspassat el 2013 al grup Maas.