Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Automoció vol que la gestió del centre de Martorell depengui del sector

El clúster empresarial recorda que els retards en la licitació, prevista per al 2015, han afectat el projecte

El Clúster de l´Automoció de Catalunya (CIAC) va reclamar ahir que la gestió del centre de Martorell depengui de les empreses del sector, i va recordar que els retards en la licitació, des de l´any 2015, han afectat «de manera molt directa la credibilitat del projecte» i no han permès «desenvolupar la formació demanada pel sector».

El clúster, format per ??? empreses del sector implantades a Catalunya i entre les quals hi ha Seat i moltes amb presència a la Catalunya Central, com ara A. Raymond-Tecniacero, Denso Barcelona, Fundería Condals i el Campus Motor Anoia, participa en les consultes prèvies que ha iniciat el Govern per recollir informació sobre com ha de ser la gestió del Centre de Formació Professional d´Automoció (CFPA) de Martorell, que està estancat des de fa anys. El president del CIAC, Josep Maria Vall, va assegurar que «el sector necessita» que el projecte a Martorell «acabi bé».

En un comunicat, el CIAC considera que el clúster i el departament d´Empresa «han de tenir un paper rellevant en la licitació i posterior governança del centre», però que el seu gestor «ha de tenir total autonomia per donar resposta a les necessitats del sector i retre comptes al Consorci de Formació Professional d´Automoció», en el qual participen el mateix clúster, l´Ajuntament de Martorell i els departaments de Presidència, Empresa i Coneixement, Ensenyament, i Treball, Afers Socials i Famílies.

Prem per veure més contingut per a tu