En aquest article pots trobar-hi una recopilació d'ofertes de feina a la zona de Manresa i també a Martorell. Et volem ajudar a trobar una oferta laboral que s'ajusti a les teves necessitats.

D’altra banda, si ets professional o autònom i estàs buscant personal, registra’t a iberempleos.es i publica les teves ofertes de treball . Les teves vacants arribaran als lectors dels diaris de Prensa Ibérica-Zeta, així com a tots els seus usuaris de Xarxes Socials.

Enginyers i tècnics

Grup Crit selecciona:

Analista Químic (Martorell) . CRIT Martorell selecciona per important client pertanyent a el sector de l’automoció ubicat a Martorell a un / a analista químic / a. La seva missió principal serà fer tasques de conducció i seguiment dels processos al túnel de tractament de superfícies, sent el tècnic responsable d’una de les plantes de pintura de l’empresa.

Inscripcions i més informació a oferta d’Analista Químic (Martorell).

ITM HUMAN CAPITAL selecciona:

TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A per a Manresa. Ets una persona metòdica, organitzada i disposes d’una gran base tècnica? Aquesta pot ser la teva OPORTUNITAT! Estem seleccionant una persona per incorporar-se al nostre equip de back office per a desenvolupar tasques de TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A.

Inscripcions i més informació a oferta de TÈCNIC / A INFORMÀTIC / A a Manresa.

Compres, vendes i telemarketing

SEAT selecciona:

Purchaser - Compres exteriors per Martorell. Dins el departament de compres, estem en recerca d’una persona que tingui experiència gestionant la compra de materials/serveis, d’acord amb els criteris establerts i que es regirà pels procediments del Consorci VW, garantint de forma permanent la millora dels costos

Inscripcions i més informació a oferta de purchaser - Compres exteriors a Martorell.

CUPRA Product Màrqueting / 6 mesos per Martorell. Actualment estem buscant per a les nostres oficines a Martorell, una persona que presti suport a les diferents àrees que componen l’empresa.

Inscripcions i més informació a oferta e CUPRA Product Màrqueting / 6 mesos a Martorell.

Sanitat i salut

ARIMANY Selecció Talent selecciona:

METGE ESPECIALISTA MEDICINA DEL TREBALL (LLEIDA). Seleccionem un Metge especialista en Medicina del Treball per a un important Servei de Prevenció per a la seva Delegació de Lleida.

Inscripcions i més informació a oferta de METGE ESPECIALISTA MEDICINA DEL TREBALL (LLEIDA) a Manresa.

ITM HUMAN CAPITAL selecciona:

Doctor/a en Medicina del Treball - MANRESA. Centre de Vigilància de la Salut ubicat a Manresa necessita incorporar una persona especialista en Medicina del Treball.

Inscripcions i més informació a oferta de Doctor / a en Medicina de l’Treball - MANRESA.

Altres professions i oficis

Grup Crit Espanya selecciona:

Operari/a Producció Metall oferta per 15 dies per a Sant Fruitós de Bages. Empresa pròxima a Manresa precisa incorporar de forma immediata Operaris/es de Producció del Sector Metall.

Inscripcions i més informació a oferta d’Operari/a Producció Metall oferta per 15 dies a Sant Fruitós de Bages.

BARNA LABOR selecciona:

MAR21-017 Tècnic-a Instal·lacions Mant. Industrial (Martorell).

Inscripcions i més informació a oferta de MAR21-017 Tècnic-a Instal·lacions Mant. Industrial (Martorell).

ESP21-009 Soldador-a Of. 1a (Esparreguera) .

Inscripcions i més informació a oferta d’ESP21-009 Soldador-a Of. 1a (Esparreguera).

Si encara no has trobat la teva oportunitat, segueix consultant aquí més OFERTES DE TREBALL A MANRESA.