L'empresa osonenca de nutrició i alimentació a domicili Pepeta Vilaró ampliarà el seu servei a diferents comarques gràcies a un acord amb Casa Tió que li permetrà utilitzar els seus punts freds per a la distribució dels àpats.

L'acord fa possible que Pepeta Vilaró, amb un perfil d'usuaris format ?sobretot per gent gran, pugui oferir el seu servei a diverses localitats, entre les quals Sant Fruitós de Bages, ja que utilitzarà el punt freds de Casa Tió per a la distribució dels àpats.

Santi Pons, un dels socis de l'empresa, esplica que «el fet de tenir aquests nous punts d'emmagatzematge i distribució és fonamental per arribar a nous mercats, ja que els àpats es distribueixen en fred». Pepeta Vilaró fa la distribució dels àpats en línia de fred per facilitar-ne el lliurament i la conservació.

Des de l'inici, fa tres anys, Pepeta Vilaró no ha deixat de créixer. Des de fa un any serveix als usuaris dels serveis socials de l'Ajuntament de Moià i els últims mesos també ha tancat un acord amb Cuidem Lluçanès, empresa de serveis assistencials .