La UPC de Manresa va acollir ahir el lliurament dels Premis Denso en reconeixement als millors expedients d'aquesta universitat a la capital del Bages. L'acte, fet presencialment però amb aforament limitat amb l'alumnat premiat, alguns familiars i els representants de l'empresa i de la UPC, va comptar amb la presència de Josep Manel Giménez, president de Denso Barcelona, que va lliurar els premis; i de Pere Palà, director de l'EPSEM de la UPC. Ambdos van resaltar la sintonia entre l'empresa i la universitat i la importància d'aquesta relació en un món cada vegada més tecnològic on les enginyeres i enginyers són una peça clau.

Denso Barcelona i la UPC Manresa van signar un conveni el maig del 2017 pel qual l'empresa es comprometia a patrocinar uns premis per a l'alumnat amb millor expedient acadèmic de l'EPSEM. Els premis s'atorgaven durant l'acte de graduació de cada promoció, però la covid ha fet que en aquesta edició s'hagi optat per fer el lliurament dels premis en un format molt més reduït. L'acte de graduació es durà a terme durant la primavera, en un nou format.

Els premiats d'enguany, guardonats amb 1.000 euros cadascú, han estat Joel Santana Cetro i Marc Carol Tomàs (premis als dos millors expedients de selectivitat d'estudiantat matriculat a primer curs); Raquel Cañizares Luque i Pere Roquet Arroyo (premis als dos millors expedients fins al segon curs del grau en Enginyeria Mecànica) i Luca Di Iorio Casellas, Pol Jorba Lloses, Sergio Lopez Aguilera i Andrei Piatrov (premis als quatre millors expedients obtinguts fins al segon curs del grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica)