GM FOOD obre avui a Manresa la seva vintena benzinera GMOil. La nova estació de servei està situada al recinte del nou GMcash-Gros Mercat de Manresa que va obrir les portes dimecres de la setmana passada.

Segons la mateixa empresa, GMOil Manresa ha suposat una inversió de 468.000 euros. Oberta les 24 hores, compta amb dos sortidors i dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més d'Adblue, un sistema de depuració de gasos per a motors dièsel.

Amb aquesta nova obertura, GM FOOD arriba a les 20 benzineres repartides en diferents centres Gros Mercat que la companyia té al conjunt de l'Estat: 8 a Catalunya (Blanes, Girona, Manresa, Mataró, Montcada, Reus, Tarragona i Vic), 2 a Canàries, 2 a la Comunitat Valenciana, 2 a Múrcia, 1 a Andalusia, 1 a Balears, 1 a Castella la Manxa, 1 a Castella i Lleó, 1 a la Rioja i 1 a Euskadi. El pagament a les benzineres GMOil es realitza directament al sortidor.

GM Food Iberica, amb una facturació de 1.161 milions d'euros i una plantilla de 2.400 empleats, és una propietat de la xinesa Bright Food. GM FOOD té 6 seus repartides per l'estat i és referent al sector horeca amb l'ensenya de cash&carry Gros Mercat i la divisió de Food Service. En el negoci del retail, compta amb prop de 800 supermercats de proximitat amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR.