Segueix-nos a les xarxes socials:

L'empresa manresana Mosaics Martí guanya el Premi Nacional d'Artesania 2021

L'impulsor del projecte Liken Skis de la Pobla de Lillet ha rebut el guardó Emprèn

L'empresa manresana Mosaics Martí guanya el Premi Nacional d'Artesania 2021ACN

La Generalitat de Catalunya ha distingit l'empresa Mosaics Martí de Manresa amb el Premi Nacional d'Artesania 2021. Mitjançant Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), el Departament d'Empresa i Treball ha reconegut la trajectòria, l'excel·lència en la producció del mosaic hidràulic, i l'aportació en la recuperació del patrimoni arquitectònic modernista del negoci bagenc.

Hi ha un segon premiat entre les nostres comarques. Oriol Baró, de l'empresaLiken Skis que fabrica esquís artesanals a la Pobla de Lillet, ha rebut el Premi Emprèn.

Així mateix, ha concedit el Premi al Talent Jove a la dissenyadora tèxtil Sònia Benítez Jiménez; ha reconegut la tasca de Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) amb el Premi Prestigia i ha atorgat el Premi Restaura a Arcovaleno Restauro.

La recompensa

El Premi Nacional d'Artesania està dotat amb 7.000 euros, una peça commemorativa i l'exposició de l'obra al centre d'Artesania Catalunya. El Premi Emprèn està dotat amb 2.500 euros; i el Premi al Talent Jove, a més d'una dotació de 500 euros, rebrà una sessió d'acompanyament per desenvolupar el projecte guanyador, i exposarà la seva obra al Centre d'Artesania Catalunya.

El lliurament de l'edició d'enguany dels premis tindrà lloc el dimecres 26 de gener a les 18.00 hores, en un acte des del Palau de la Generalitat, que estarà presidit pel president del Govern, Pere Aragonès, i pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent. En l'acte també es lliuraran els Premis Nacionals d'Artesania 2020, que es van donar a conèixer el passat mes de juliol; i els Diplomes de Mestre/a Artesà/ana 2020 i 2021.

L'acte es podrà seguir en directe a través del web www.govern.cat.

Prem per veure més contingut per a tu