Renfe invertirà 4.056.291 euros en les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Mollet – Sant Fost (Vallès Oriental), que portarà a terme l’empresa UTE Benjumea & M i J Grúas amb un termini estimat d’execució de 15 mesos.

Els treballs inclouen la renovació i modernització de l’edifici de viatgers, així com la construcció d’un pas inferior amb ascensors a les dues andanes; la prolongació d’aquests 200 metres, cosa que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana; la substitució de la il·luminació que hi ha a les andanes; la urbanització d’accessos, i la instal·lació de noves marquesines que cobreixin l’accés als ascensors i a les escales.

Renfe va informar aquest dilluns que han finalitzat ja les actuacions d’adequació, prolongació i repavimentat de l’andana principal, per a les quals han disposat d’un pressupost de mig milió d’euros.

Totes aquestes actuacions permetran adequar les instal·lacions a les necessitats dels més de 10.000 viatgers que diàriament –dades d’abans de la covid-19– utilitzaven aquesta estació.