La dissenyadora manresana Paula Terra ha estat guardonada amb el Delta de Bronze en la categoria de complements i eines dels Premis ADI 2022 pel seu producte Köllen Loop, un penjador modular que introdueix els conceptes de dinamisme i adaptabilitat en l’àmbit del mobiliari, segons detalla la manresana.

En l’anterior edició dels prestigiosos guardons, Terra ja va obtenir un Delta de Plata a la categoria d’estudiants; enguany, diu, «he pogut fer el salt a la categoria de professionals, competint contra grans dissenyadors i empreses consolidades. Professionalment és un dels premis més importants que he obtingut en la meva curta trajectòria».

El producte estarà exposat l’exposició «El millor disseny de l’any» al Museu del Disseny de Barcelona fins el 28 d’agost de 2022.

D’altra banda, l’agència moianesa vanderpla ha guanyat el bronze de l’apartat de Disseny gràfic - Editorial - Publicació Corporativa dels premis Laus pel disseny de la publicació Terrassa Comissariat 2021-Federica Matelli de l’Ajuntament de Terrassa. Els ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de cinquanta apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisual i Estudiants.