Segueix-nos a les xarxes socials:

La bagenca Masats nomena l’enginyer industrial Ignacio Elburgo nou director general

Frederic Solé, fins ara en el càrrec de l’empresa especialitzada en sistemes d’accessibilitat per al transport públic, es jubila el 2 de setembre

La bagenca Masats nomena l’enginyer industrial Ignacio Elburgo nou director general

L’empresa bagenca Masats ha nomenat Ignacio Elburgo nou director general de Masats en substitució de Frederic Solé, que es jubila el 2 de setembre després de més de 20 anys a l’empresa.

Elburgo ja fa uns quants mesos que es va incorporar a l’empresa per fer el relleu i donar continuïtat a la tasca de Solé. Elburgo, enginyer industrial per la Universitat de Navarra, màster en Business Administration MBA i postgrau internacional a la Universitat de Nova York, ha treballat en empreses com Fagor, Ficosa i Zobele, i els darrers anys ha estat director general de Grans Projectes a Fluidra.

Masats afirma que amb el relleu s’inicia una nova etapa en què «l’objectiu serà augmentar la competitivitat de l’empresa, l’impuls a la innovació i la digitalització dels productes i els processos». Afegeix que «tot això sense perdre l’essència de l’empresa, basada en el valor de les persones, el servei al client i la innovació, amb productes que facilitin la mobilitat de les persones, i tot això amb un enfocament necessari cap a la sostenibilitat».

A més, l’empresa mostra el seu agraïment a Solé «per aquests anys d’intensa tasca, en què a més d’aconseguir clients importants al sector de l’autobús, ha conduït l’empresa a introduir-se al sector del ferrocarril i de les infraestructures ferroviàries». El consell d’administració reconeix a Solé «el seu gran esforç personal i professional per portar Masats a ser un referent al mercat internacional».

Masats, al polígon Salelles de Sant Salvador de Guardiola, és una empresa especialitzada en sistemes d’accessibilitat per al transport públic, incloent-hi portes d’accés i rampes i elevadors per a persones amb mobilitat reduïda tant per a autobús com per a tren. També és activa en el sector de les infraestructures, en què es millora la seguretat i mobilitat dels passatgers amb els sistemes per andana, com les portes d’andana PSD. Amb una plantilla de més de 300 persones a la planta bagenca, té una filial productiva a Kennesaw, Estats Units, i exporta a més de 45 països.

L’any passat, Masats va ser seleccionada per Stadler Rail Valencia per al subministrament de les portes de quinze trens elèctrics per a les línies del metro del Vallès, adjudicats per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Stadler Rail. I aquest any, juntament amb el centre tecnològic Eurecat, van mostrar a la fira Advanced Factories de Barcelona un sistema creat conjuntament en l’àmbit del manteniment predictiu, que incorpora intel·ligència artificial i analítica avançada de dades per preveure anticipadament errors en el funcionament dels sistemes d’accés als vehicles de transport públic, com portes i rampes, que desenvolupa l’empresa.

Prem per veure més contingut per a tu