Els Bombers de la Generalitat del Parc d’Igualada reprenen les visites a les empreses del sector químic de l’Anoia per conèixer de primera mà les instal·lacions.

Les visites estan coordinades per la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA). Aquesta setmana el Bombers han visitat a l’empresa igualadina Eminfor, que forma part de la sectorial UEA Química. Aquesta col·laboració permet als agents del cos adquirir més recursos per poder actuar amb més efectivitat en cas d’haver de fer una intervenció.

Fins ara, han participat en el programa de visites les empreses de la comarca ABC Leather, Proquip S.A. i Comercial Godó, entre d’altres. El programa continuarà al llarg d’aquest any i el que ve, i és una pràctica que permetrà minimitzar riscos de cara a un hipotètic incident futur.

L’objectiu d’aquestes visites és fer-les extensives a més sectors a part del químic. Totes les empreses interessades a participar en el programa poden demanar-ne informació a la UEA.

Les visites es programen en aquesta època de l’any perquè és quan els Bombers tenen més disponibilitat un cop acabada la campanya d’estiu.