Segueix-nos a les xarxes socials:

Instal·lacions del nou servei de fisioteràpia de Mútua IntercomarcalOscar Bayona

Mútua Intercomarcal obre a Manresa un nou servei de fisioteràpia

L'entitat renova el conveni de pràctiques amb la FUB per un any

Mútua Intercomarcal ha obert un nou servei de fisioteràpia al número 62 del carrer Sant Josep de Manresa, que donarà servei als més de 41.000 treballadors i 2.000 empreses que té l'entitat a la Catalunya central. La mútua, que fins ara no disposava d'aquest servei, ha rebut el vistiplau del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions per ampliar la seva activitat assistencial a la capital del Bages, en el marc de l'impuls de dóna l'administració que les mútues prioritzin la utilització dels serveis propis en detriment dels privats i públics.

Fins ara, Mútua Intercomarcal prestava només servei de fisioteràpia per a la gestió de les contingències comunes, i amb un horari reduït. Amb el nou servei, s'amplia al tractament per als pacients d'accidents de treball, el gruix de l'activitat assistencial al dispensari de l'entitat. A més, la mútua també podrà atendre pacients d'altres entitats gràcies als convenis assistencials que té signats amb diverses mútues col·laboradores de la Seguretat Social.

L'espai, que està operatiu des de mitjans de febrer, compta amb 200 metres quadrats i podrà atendre 130 treballadors al dia. Està atès per tres fisioterapeutes, als quals es preveu que se n'afegeixin properament dos més, ja que la intenció de la mútua és "l'ampliació dels serveis cobrint totes les hores en què estigui obert el dispensari", segons expliquen fonts de la mútua.

Mútua Intercomarcal ha ampliat recentment els serveis de fisioteràpia a les sucursals de Lleida i Banyoles i properament ho farà a la d'Eivissa. També ofereix aquests serveis als dispensaris de Mollet del Vallès, Vic i Barcelona.

D'altra banda, la mútua ha renovat per un any el conveni de pràctiques amb la FUB. D'aquesta manera, els estudiants dels graus d'infermeria i ara també fisioteràpia podran desenvolupar les seves pràctiques a la Mútua Intercomarcal. Segons l'acrod, la Mútua col·laborarà en la formació de cinc estudiants d'infermeria i vint de fisioteràpia.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a tu i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.