Segueix-nos a les xarxes socials:

Deu joves amb discapacitat intel·lectual es graduen en l’última promoció de Formació Dual impulsada per Ampans

Els nous graduats han combinat formació teòrica i feina i s’han format en activitats auxiliars de magatzem 

Deu joves amb discapacitat intel·lectual es graduen en l’última promoció de Formació Dual impulsada per AmpansAmpans

Deu joves s’han graduat aquesta setmana en una nova promoció de la Formació Dual destinada a persones amb discapacitat intel·lectual, impulsada a Catalunya per la Fundació Ampans, mitjançant contractes de Formació i Aprenentatge del Ministeri de Treball, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). 

En aquesta edició, d’un curs de durada, els deu joves seleccionats, atesos pel Servei d’Orientació i Formació d’Ampans, han combinat formació teòrica i feina. En total han fet 690 hores de formació i 1.750 hores de pràctiques laborals. Aquest curs de Formació Dual s’ha dut a terme a la secció de Serveis a la Indústria de la fundació, on s’han format en activitats auxiliars de magatzem, i han treballat diverses àrees en habilitats socials i personals per a l’autonomia i l’ocupació. En paral·lel, Ampans té en marxa un altre grup d’alumnes de Formació Dual, en un curs de 2 anys de durada, i un de nou que ja ha posat en marxa, de 12 persones. 

A l’acte de graduació, que es va fer dimarts, es va posar en relleu el repte personal que ha suposat per a cadascun d’ells, els aprenentatges que s’emporten i com encaren el futur després d’haver viscut aquesta experiència. Durant l’acte d’entrega de diplomes, Eulàlia Grané, tècnica orientadora de la Formació Dual, va felicitar els joves i els va encoratjar a seguir formant-se. 

Prem per veure més contingut per a tu