Segueix-nos a les xarxes socials:

La CNMV suspèn cautelarment la cotització de Talgo

L'organisme regulador diu que està pendent de l'anunci d'una "informació rellevant" sobre la companyia

La CNMV suspèn cautelarment la cotització de Talgoroger segura/acn

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit aquest dijous a la tarda suspendre cautelarment la cotització de Talgo a l'espera que "sigui difosa una informació rellevant" sobre la companyia espanyola. El valor de les accions han pujat en pocs minuts des dels 4,43 als 4,77 euros -i ja suma un augment del 10% des de primera hora- després que 'El Confidencial' hagi assegurat aquest migdia que un grup hongarès presentarà una OPA sobre el 100% de Talgo. El passat 23 de novembre, la companyia hongaresa va anunciar que es plantejava fer una oferta pública d'accions al voltant d'uns 5 euros l'acció. L'empresa espanyola, mentrestant, va admetre haver rebut "una manifestació preliminar de potencial interès" per dur a terme l'operació.

Aleshores, el valor de les accions es trobaven en els 3,9 euros i en poques hores van escalar fins als 4,50 euros, un 15,1% més. En aquella ocasió, la CNMV també va suspendre cautelarment la cotització de les accions.

Precisament, Talgo està pendent d'entregar diverses unitats del seu nou model S-106 d'ample variable, coneguts com Avril, i 30 d'elles serviran per ampliar els serveis d'alta velocitat AVE i AVLO a Catalunya, segons va explicar l'estiu passat la llavors ministra de Transports, Raquel Sánchez.

 

Prem per veure més contingut per a tu