Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP anirà al Congrés per fer-lo «ingovernable», no pas a negociar

La cap de llista de la CUP el 10-N, Mireia Vehí, va tornar a rebutjar ahir la proposta de JxCat de fer un front unitari de les forces independentistes al Congrés, en considerar que a la cambra espanyola «no s'hi va a pactar ni a negociar», sinó a «hackejar-ne l'activitat» i a «fer-la ingovernable». Vehí ho va dir en l'acte final de campanya de la formació, que va celebrar-se a Sabadell.

La cupaire va reiterar que van a Madrid a «crear una crisi política constant» i va advertir Pedro Sánchez que arriben disposats a «combatre'l» perquè el PSOE «no és part de la solució, sinó del problema». Així mateix, Vehí va fer una crida a desobeir la JEC i a sortir al carrer durant la jornada de reflexió, tal com va plantejar el Tsunami Democràtic.

La CUP va triar la plaça de les Dones del Tèxtil de Sabadell per fer el seu tancament de campa-nya, la mateixa plaça on vivia un dels membres del CDR detinguts el 23 de setembre passat, Xavier Duch, i on centenars de persones van concentrar-se per rebutjar la presència de la Guàrdia Civil.

Prem per veure més contingut per a tu