22 de maig de 2015
22.05.2015

Democràcia Municipal qualifica d'insultant la campanya que ha fet CiU

El grup que representa Podem opina que Convergència i Unió posa la ciutat de Manresa a mans del capital que ha causat la crisi econòmica

22.05.2015 | 07:09
Dídac Escolà, alcaldable de DM

Democràcia Municipal, la marca de Podem Manresa, considera insultant la campanya que ha fet CiU perquè, segons diu, "posa Manresa amb el capital que ens ha dut a la crisi-robatori". Segons el seu punt de vista el pes d'aquesta crisi que consideren en realitat un robatori "ha recaigut sobre els més pobres, els autònoms i les pimes, que subsisteixen amb dificultats quan són la major part del teixit productiu manresà que té una gran fortalesa però que necessita nous horitzons més ambiciosos en creativitat i en l'aspecte social".
La formació fa una aposta per un "model d'economia social que mantingui el substrat productiu industrial però que apunti cap a la societat del coneixement com a via d'expansió de l'economia globalitzada". Aquest model que es proposa, assegura Democràcia Municipal, és molt lluny del que representa, per exemple, el Centre Tecnològic de Manresa (CTM), que "no ha estat res més que molt formigó i poca inventiva, amb empreses insígnies com Microsoft que no han aportat res a la comarca".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook