Fem Manresa ha presentat 25 prioritats programàtiques que, segons la candidatura de l'esquerra rupturista, suposa el canvi de model de la ciutat que planteja per als propers 4 anys. Fem Manresa l'integren la CUP, Esquerra Unida i Alternativa i Som Alternativa.

Entre aquestes propostes hi ha la creació d'una cuina central que, a través de la gestió pública i aprofitant productes de proximitat de l'horta manresana, subministraria menjars a escoles, residències o centres de dia. Segons Fem Manresa, «és un exemple de com l'Ajuntament pot proporcionar una alimentació equilibrada, saludable i de proximitat per a infants i persones grans, potenciar econòmicament l'horta de l'entorn de la ciutat i garantir les condicions de treball a través de la gestió pública».

També remarca la idea de crear una regidoria de feminismes, la reobertura de la residència Catalunya que recentment va tancar el govern municipal i convertir el Centre Hospitalari en una residència i centre de dia. Així mateix la remunicipalització de serveis com el de la zona blava i analitzar en quina situació es troben la resta de concessions municipals.

Fem Manresa es proposa també revisar el nomenclàtor dels carrers de la ciutat amb criteris de memòria democràtica i dedicar un carrer a Neus Català.

Totes aquestes propostes han sorgit de les assemblees de barri i assemblees temàtiques que ha dut a terme la formació.