19 de octubre de 2018
19.10.2018
BBVA AMB LES EMPRESES 

Encarna Fernàndez: "Desenvolupem gran part de l'activitat en l'automoció"

La directora financera de l'empresa Edi Electrònica, de Sallent, explica l'activitat de l'empresa

19.10.2018 | 13:29
Instal·lacions d´Edi Electrònica, al polígon Pla del Mas de Sallent

Fundada l´any 1968 com a Elèctrica Padró, l´actual Edi Electrònica va iniciar a la seva activitat en el camp de l´electricitat domèstica i amb els anys va fer el salt cap a l´electricitat i l´electrònica industrial per donar resposta a la demanda de sistemes automàtics de producció, regulació i control.

Quina ha estat l´evolució i la trajectòria de l´empresa?
L´empresa que va néixer fa cinquanta anys per iniciativa d´Isidre Padró ha estat en evolució constant. El seu fill, Francesc Padró, va reorientar el negoci en passar de l´electricitat domèstica a la industrial. Una línia de negoci que han continuat els seus fills, la Marta i el Jordi, al capdavant d´Edi Elèctronica, que actualment té els mitjans humans i tècnics necessaris per a la realització de projectes electrotècnics, electrònics i d´automatització, i de la seva posterior execució i implantació.
Quina és la principal activitat de l´empresa?
Edi Electrònica fa i executa projectes elèctrics d´automatització industrial i control de processos dins de qualsevol àmbit industrial.
Per a quins sectors treballen?
Desenvolupem gran part de la nostra activitat en el sector de l´automoció, tot i que treballem per a la indústria en general, per exemple, fent projectes d´automatització de màquines o de passarel·les d´embarcament.
A quin mercat venen?
Els nostres clients són empreses catalanes que subcontracten els nostres serveis pels seus clients de tot el món. Ara mateix, tenim projectes en marxa fins a mitjans de l´any que ve a països com Índia, Quebec, Tailàndia...
Amb els anys han crescut i s´han expandit. Quines són les perspectives de futur?
Fa pràcticament un any vam canviar d´ubicació i vam passar del polígon Santa Anna de Santpedor al Pla del Mas de Sallent, a una nau més gran i instal·lacions més modernes. Ara, la intenció és mantenir-nos més o menys tal com estem, sense créixer en excés perquè la veritat és que és un sector en què és molt complicat trobar personal qualificat.
Quina és la plantilla actual de l´empresa i el perfil dels treballadors?
Actualment som una plantilla de 25 persones, administratius, comercials, tènics i operaris, tot persones qualificades i decisives.
Quin és el valor afegit d´Edi Electrònica?
Els anys d´experiència ens avalen. Donem garanties de responsabilitat i compromís en els projectes que executem per als nostres clients. Tenim molt bona presentació del producte i molt bons professionals.
I innoven contínuament per ser competitius...
Sí. La innovació és clau en el sector electrònic, industrial i de seguretat. Estem en contínua investigació dels productes que surten al mercat i que s´adaptin als nostres projectes.
Tenen inversions previstos?
Ara mateix estem acabant les instal·lacions de la nau que vam adquirir a principis del 2018.
La seva entitat bancària de referència és BBVA. Per què?
Confiem en BBVA perquè ens dona respostes ràpides i eficients per a qualsevol necessitat. Podem comptar amb ells per tot, per crèdits, per pòlisses...

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook