Segueix-nos a les xarxes socials:

Abel Ávila obté la plata europea dels 5.000 en el seu retorn internacional

L'atleta ha estat dos anys apartat de les competicions per les lesionsOriol Sellarés, fent de guia de Ricardo de Pedraza, va aconseguir l'or

L'atleta paralímpic de l'Avinent CA Manresa Abel Ávila ha aconseguit el subcampionat dels 5.000 metres llisos T12 (deficients visuals) dels Campionats d'Europa d'Atletisme per a discapacitats (IPC) que tenen lloc a la ciutat holandesa de Stadskanaal; Abel Ávila, que va assolir un registre de 16'15"25, disputava la seva primera competició internacional després de dues temporades absent a causa de les lesions. El seu germà, Ignasi Ávila, que havia estat subcampió en els 800 metres llisos T12, només va poder ser cinquè a la final dels 1.500 metres llisos amb un temps de 4'05"38.

I el migfondista de l'Avinent CA Manresa Oriol Sellarés, guia de l'atleta espanyol Ricardo de Pedraza, es van proclamar campions d'Europa, es van imposar a la final dels 5.000 metres llisos T11 (cecs totals) amb un temps de 16'43"03. Així van confirmar les seves possibilitats de ser presents als Jocs Paralímpics de Londres.

A banda d'aquests europeus paralímpics, aquest cap de setmana és farcit de competicions. Eduard Viles (CA Igualada Petromiralles) és a Hèlsinki per competir avui (eliminatòries i demà (finals, si s'escau) en els 4x100 llisos dels campionats d'Europa absoluts amb el relleu de la selecció espanyola amb Àngel David Rodríguez (FC Barcelona), Bruno Hortelano i Alberto Gavaldà (Playas Castellón) i Diego Alexandre Alonso (Universidad de Oviedo), tenint en compte que un dels cinc atletes serà reserva.

A Castelló es disputarà el campionat d'Espanya cadet amb atletes de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles. A Águilas (Múrcia) es fan els campionats d'Espanya de veterans amb una àmplia representació de l'Avinent CA Manresa. I a Lloret, el CAM i el CAI també seran presents en els Campionats de Catalunya de categoria juvenil.

Prem per veure més contingut per a tu