Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ACB no rep el transfer de Davis

Ponsarnau no podrà comptar amb el jugador per al partit de diumenge. A més, en l'entrenament de divendres, el pivot ha patit una lesió a l'esquena que s'haurà d'evaluar

El Bàsquet Manresa finalment no podrà comptar amb Josh Davis, el seu nou fitxatge, en el partit d'aquest diumenge, contra l'Unicaja. En tancar el plaç per inscriure jugadors a la Lliga -a les 8 del vespre d'aquest divendres-, a la seu de l'ACB no havia rebut el transfer per part del seu club d'origen, el Guaiqueries de Veneçuela. A més, segons ha informat el club, durant l'entrenament d'aquesta tarda de divendres, el Davis ha patit una lesió a l'esquena, per la qual cosa també hagués estat dubte per al partit. Se li farà una ressonància magnètica i en les properes hores se sabrà el grau de la lesió.

El pivot nord-americà (2,03 metres i 32 anys) és un rodamón del bàsquet. En la seva trajectòria, Davis ha passat per moltes lligues diferents començant per l'NBA i passant per Itàlia, Rússia, Ucraïna, Puerto Rico i Grècia. A Espanya, va jugar en l'Adecco Or amb el Lleó en la temporada 2003-04, on va fer la mitjana de 12 punts i 6 rebots en 11 partits.

Format a la Universitat de Wyoming (1998-2002), va provar a la lliga d'estiu amb els Indiana Pacers i la seva primera experiència professional va ser en la Llega Due amb el Sic BPA Jesi.

Ha militat als Pacers (2008-09) i als Colorado 14ers (D-League, 2008-09) però no ha tingut mai l'oportunitat de jugar una temporada completa a l'NBA, pel que ha passat per diferents equips europeus com el Dinamo de Moscou (2007-08) i el BV Kíev (2007-08).

Davis completarà el joc interior del Manresa, que s'aferra a les seves limitades opcions de mantenir la categoria, en una campanya marcada pels mals resultats (els de Jaume Ponsarnau són últims amb només 4 victòries) i les lesions de jugadors importants com Javi Rodríguez i Charles Ramsdell, que es perdran el que queda de temporada.

Les altres incorporacions que ha fet el Manresa per reforçar-se són la de Ferran Laviña i Joan Creus Custodio, que sí que podran jugar contra l'Unicaja.

Prem per veure més contingut per a tu