La tiradora olesana Adriana Pla va aconseguir dues medalles de bronze per equips amb Catalunya en el Campionat d'Espanya de tir amb arc cadet i de menors, que es va fer a Cambrils.

En la categoria d'equips mixtos, la parella formada per ella mateixa i Jordi Cubiró va aconseguir la tercera posició del podi i en noies, la tripleta formada per ella, Magdalena Taje i Marina Ventresca va ser tercera. En la competició individual, no va tenir tanta sort. Va ser novena en la fase de classificació, amb 507 punts, i no va poder superar la navarresa Irati en la segona eliminatòria.

De la resta de la representació olesana, Jaume Abayà i Carlos Alcazar van caure eliminats davant dels seus companys Àlex Vidal i Arnau Peña, respectivament. Abayà va perdre en la fletxa de desempat i Alcázar també per poca diferència de punts. En la categoria de menors, el debutant Aitor Bautista va sumar 237 punts en la fase de classificació i va ser derrotat en la segona eliminatòria contra l'asturià Muñoz, després d'haver donat la sorpresa en la primera i haver vençut el basc Bajo. En noies, Judith Teruel va ser onzena de la general amb 299 punts i va caure eliminada en la primera ronda eliminatòria davant de la gallega Guerrero. Al seu torn, Aitor Martínez va patir en el seu debut estatal i li va costar adaptar-se al vent. En la fase de classificació va sumar 486 punts.