Navàs celebra aquest cap de setmana la Festa de l'Esport, amb tota una sèrie d'actes en què destaca l'homenatge als esportistes i als clubs que han aconseguit l'ascens de categoria.

D'aquesta manera, a les cinc de la tarda, el CK Cantero farà una exhibició de karate i gimnàstica abans que, a les 6, el Club Bàsquet Navàs, un dels homenatjats, faci una rua de vehicles per celebrar l'ascens a Segona Catalana. A 1/4 de 9 del vespre serà l'hora de fer l'homenatge als esportistes i clubs que han obtingut èxits en la temporada que s'acaba, com el mateix equip de bàsquet, el Club de Tennis, en la modalitat de pàdel, i el CE Navàs de futbol. Durant aquests actes, en què també s'inclou la tercera edició de la prova "Primer l'Últim", per a més grans de sis anys, en què el darrer classificat és el guanyador, hi haurà berenar per a tothom.

Curses ciclistes

Diumenge al matí, les curses ciclistes seran les protagonistes. Primer, amb la 32a edició de la Cursa Ciclista del Llobregat, entre Navàs i Sant Boi, puntuable per a la Copa d'Espanya júnior i amb uns 200 corredors inscrits. La sortida serà a les 10 del matí i hi ha uns 200 corredors inscrits.

La prova té un recorregut de 114 quilòmetres i destaca com a clàssica ciclista dins del calendari de la competició nacional de la categoria júnior. És prevista una nombrosa participació d'equips autonòmics, estatals i internacionals. Mitja hora més tard tindrà lloc el quart Critèrium de Navàs, sèniors-màsters 30, organitzada pel Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada.