El Duatló de Canyelles, que va viure la seva primera edició, va tenir un total de 300 participants, entre els quals n'hi havia cinc de les nostres comarques. En un format de 5 km de cursa a peu, 20 km en bicicleta i 2,5 km més a peu, la prova finalment es va poder celebrar, i és que en principi les previsions meteorològiques feien entreveure que la pluja i el fred no deixarien disputar-la.

El circuit a peu va ser força tècnic, amb rampes molt inclinades que impedien fer-les corrent. El circuit en bici transcorria en un asfalt en molt bon estat, però molt irregular, que impedia que els participants poguessin agafar distàncies. Els darrers 2,5 km, potser els més durs de la prova, van obligar els corredors a esprémer les seves últimes energies, fet que va decidir la classificació final.

Procedents del CN Minorisa Triatló van assistir-hi tres corredors manresans. Eren Miguel Sánchez, 18è amb un temps d'1h07'28", Robert Canadell, 21è i amb un registre d'1h07'40" i Albert Parra, 41è i amb un temps final d'1h11'48". Tots tres van assolir una meritòria cinquena posició a la general per equips.

Per la seva banda, Toni i Antonio Pareja, components del Club Triatló Olesa, van obtenir temps similars després d'anar junts durant els gairebé 28 km de recorregut. Antonio Pareja, que va entrar un segon abans que el seu company de club, va obtenir un temps d'1h 21' 47", fet que li va valer pujar al podi com a primer classificat a la categoria de veterans 3.