El Petro Pintó Asfe continua en la seva bona dinàmica i va tornar a imposar-se al seu rival gràcies a un alt ritme ofensiu i a una gran actitud en defensa.

L'inici del matx va estar competit entre els dos equips, amb les locals anotant amb facilitat però permetent cistelles fàcils de les jugadores interiors visitants, cosa que va donar un petit avantatge a les del Bages (24-17). En el segon quart les fruitosenques van millorar en defensa, i van deixar vuit minuts sense anotar el seu rival, aconseguint un parcial d'11-0 que els va permetre agafar els primers avantatges importants, que no van ser més grans a causa dels tirs lliures fallats per les jugadores locals. Les jugadores bagenques van arribar al descans amb una còmoda diferència en l'electrònic (36-23).

A la represa, les locals van mantenir el seu ritme alt de joc, tant en atac com en defensa, i van passar per sobre del seu rival amb un parcial de 17-3 inicial que va deixar sense resposta les jugadores del Sant Just i va trencar el partit (53-28). El darrer quart no van tenir gaire història, amb l'Asfe ampliant a poc a poc el seu avantatge fins a arribar a superar els quaranta. La defensa de les fruitosenques va tornar a ser excel·lent, perquè van les visitants amb només 18 punts en els últims 30 minuts de partit.