El CAI Saragossa ha guanyat al Nou Congost (71-74) consolidant així la seva posició entre els vuit primers de l'ACB, davant d'un Manresa que fa un nou pas enrere en la classificació.

La Bruixa d'Or ha lluitar fins al final i ha tingut les seves opcions però la qualitat dels de José Luis Abós ha decidit el resultat definitiu. L'equip aragonès ha arribat al pavelló només quaranta-cinc minuts abans de l'inici del partit en trobar l'autobús que el transportava restriccions de trànsit a causa d'una duatló.

L'arrencada de CAI Saragossa ha estat millor que el de La Bruixa d'Or. El joc interior aragonès feia molt de mal als del Bages que, per la seva banda, tenien molts problemes en atac (5-13, min, 6).

Deu dels tretze punts del conjunt visitant els han aportat Norel, Jones i Fontet. Borja Comenge s'ha vist obligat a demanar temps mort per al Manresa. Hernández era l'únic jugador local que veia cistella amb certa claredat.

El Saragossa ha decidit llavors apostar pel llançament triple i ha aconseguit un màxim avantatge de nou punts (12-21), reduïts a sis al final del primer quart (17-23).

El decorat ha canviat completament a l'inici del segon període. Un parcial de 7-0 a favor de La Bruixa d'Or, amb el lideratge d'Eriksson i Monroe, ha posat per davant l'equip manresà (24-23). El partit ha passat llavors a una fase d'alternances al marcador de la qual han sortit afavorits els jugadors locals. Amb 35-31 en el lluminós, ha estat José Luis Abós qui ha demanat temps mort. Això no obstant, La Bruixa d'Or ha aguantat les envestides del CAI Saragossa i se n'ha anat als vestidors per davant al marcador (40-37).

Les alternances han continuat a l'inici del tercer quart. La Bruixa d'Or i CAI Saragossa han combinat encerts i errors a parts iguals. Fins que l'equip aragonès ha aconseguit un parcial de 0-5 culminat amb un 2+1 anotat per Rudez. Després d'una pèrdua del seu equip, Comenge ha demanat temps mort de nou.

Amb 46-52 al marcador, ha aparegut la figura de Ljubicic. El base serbi ha anotat un triple, ha recuperat una pilota i ha anotat dos tirs lliures en rebre personal. Roll ha ampliat la renda per a CAI Saragossa però Arco ha igualat des de més enllà del 6,75. Una altra cistella de Roll i un tir lliure d'Arteaga han situat en 55-56 a falta del parcial definitiu.

L'últim quart ha seguit el mateix guió dels dos anteriors. Lluita, tensió i emoció. El domini corresponia al CAI Saragossa gràcies als punts de Norel. Però La Bruixa d'Or no havia dit la seva última paraula.

Jones s'ha carregat la responsabilitat a l'esquena mentre que als locals els costava anotar. Monroe no tenia el seu millor dia i el CAI Saragossa ha entrat en els dos últims minuts amb sis punts de renda (67-73).

Els manresans han tornat a aixecar-se i per dues ocasions han tingut l'opció de forçar el temps extra. Eriksson i Monroe han fallat les seves ocasions i la victòria se l'ha apuntat el CAI Saragossa.