El Reial Madrid s'haurà de quedar dos dies més a Atenes per intentar tancar la seva classificació per a la final a quatre de Milà. Els homes de Pablo Laso van caure ahir (78-76) a la pista de l'Olympiacos, però encara dominen la sèrie per 2-1. Els grecs van dominar gairebé tot el duel, però es van encallar al final i van estar a punt de segellar el passaport blanc. Els tirs lliures errats en el tram final per Sergio Rodríguez i Sergi Llull, però, els van donar vida.

L'equip grec va sortir amb molta intensitat per venjar els resultats de Madrid. Va aplicar la força, sobretot, damunt del pivot Bourousis, a qui va treure del partit, i va arribar a tenir tretze punts de diferència en el segon quart (32-19). El Madrid, però, va ser sempre dins del partit i no es va descompondre gràcies a Rudy Fernández, autor de 18 punts, i de Rodríguez, que, amb 19, va ser el màxim anotador del seu equip, amb gran protagonisme en el tram final.

El set punts d'avantatge del descans es van anar ampliant en el tercer quart i l'Olympiacos va arribar a tenir deu punts de diferència. Aleshores, però, la defensa del Madrid sobre Spanoulis va col·lapsar l'atac grec. Els madrilenys es van arribar a situar davant en el marcador (73-74). Printezis va fer un triple decisiu (76-74). Reyes va errar un tir lliure i Petway els seus dos. Aleshores Sergio Rodríguez només en va anotar un. Sloukas va establir el resultat final i Sergi Llull va errar el primer de la seva sèrie i el seu tir a fallar ja no va ser recollit pels companys.

PAO i Maccabi vencen

En les altres dues eliminatòries també hi haurà quart partit. El Panathinaikos va forçar-lo en derrotar el CSKA de Moscou per 65-69. Els russos guanyen 2-1. Per la seva banda, el Maccabi es va avançar (2-1) en el seu enfrontament contra l'Emporio Armani Milà en derrotar-lo en el tercer enfrontament per 75-63.