L'UCAM Múrcia rebrà La Bruixa d'Or aquest diumenge amb només dues victòries de diferència a la classificació. L'equip que entrena l'argentí Marcelo Nicola va caure derrotat ahir a la nit a la pista del Bilbao Basket i manté l'empat a triomfs amb el Tuenti Móbil Estudiantes en l'antepenúltima posició de la classificació. Tots dos tenen dues victòries d'avantatge respecte dels manresans. La diferència radica en el fet que els madrilenys tenen el bàsquet average guanyat amb els homes de Pere Romero. En canvi, si l'equip del Nou Congost pogués guanyar diumenge a Múrcia, se situaria un punt darrere del seu principal adversari i amb la diferència de punts a favor en cas d'empat, la qual cosa obriria esperances de salvació damunt de la pista.

Ahir, l'UCAM va fer tres bons quarts i es va mantenir en tot moment dins del partit, però un parcial molt desfavorable de 24-12 en els darrers deu minuts va sepultar les seves possibilitats. L'inici del Múrcia va ser bo i es va arribar a avançar de set punts, gràcies a un triple de Scott Wood (8-15). L'equip basc, però, ben dirigit per Raül López i amb les aportacions de Gabriel i Markota, va reduir la diferència abans del primer descans.