Una setmana després de la seva mort, el barcelonisme ha homenatjat avui Tito Vilanova al Camp Nou amb un reconeixement abans del partit contra el Getafe, on s'han vist una sèrie d'imatges en els videomarcadors i una pancarta gegant amb la inscripció: "Tito per sempre etern".

Uns cinc minuts abans del partit, els videomarcadors han ofert imatges de la carrera de Vilanova com a entrenador o com a ajudant de Pep Guardiola al Barça.

Vilanova amb Leo Messi, amb Guardiola, amb el seu equip tècnic i celebrant títols, com aquella inoblidable Lliga en la qual el Barça va batre tots els rècords aconseguint 100 punts.

Imatges intercalades amb missatges dels seus jugadors extrets d'una cançó espiritual nord-americana titulada "La vall del Riu Vermell", que comença: "Trobarem a faltar el teu somriure, diu que ens deixes, te'n vas lluny d'aquí, però el record de la vall on vas viure, no l'esborra la pols del camí".

Els aficionats que s'han donat cita al Camp Nou han tornat a sentir l'emoció del moment i han aplaudit molts dels instants que s'oferien en els marcadors gegants.

Després que sortissin els jugadors al terreny de joc, s'ha desplegat una enorme pancarta: "Tito per sempre etern" amb la imatge del tècnic i l'escut del Barça amb un crespó negre. El moment més emocionant s'ha viscut durant el minut de silenci amb els dos equips situats en el cercle central.

El silenci s'ha trencat amb nombrosos missatges dels aficionats recolzant al entrenador desaparegut. Al final, els aplaudiments han trencat el silenci quan José Antonio Teixeira Vitienes ha donat per finalitzat l'homenatge.

Aquest homenatge ha posat punt final als actes organitzats pel club, iniciat quan es va obrir un espai de condols al Camp Nou que va reunir 53.000 aficionats i que va continuar amb un funeral a la Catedral de Barcelona.