El CE Manresa podria aconseguir diumenge el que ha estat perseguint tota la temporada: ser campió de lliga. L'empresa no serà fàcil, ja que els de la capital del Bages necessiten una carambola, però Gironella i Sant Quirze no aplanaran el terreny. La lluita pel descens és igual de viva que per l'ascens i el Súria té una bona oportunitat per allunyar-se de les brases del descens, diumenge al camp del Palau Solità.

El conjunt manresà necessita tres resultats favorables per proclamar-se campió i aconseguir la plaça d'ascens directe: guanyar diumenge el San Mauro, confiar que el Gironella perdi a Tona i que el Sant Quirze empati o perdi a Castellar. "Nosaltres hem de fer la nostra feina i si finalment no podem cantar victòria, que no sigui perquè nosaltres hem perdut", assegura l'entrenador del CE Manres, Dani Andreu.

Els manresans reben la visita del San Mauro, que malgrat no estar salvat matemàticament encara, perd el seu golejador Pedrito pel que resta de temporada després d'haver-lo traspassat al Vilanova, de Primera Catalana. "A la primera volta van ser capaços d'empatar amb nosaltres. És un equip difícil de fer-li mal i no ens plantejaran un partit còmode", opina Andreu.