El Torneig Obradors BBVA de Puig-reig va gaudir de la participació de 32 equips de futbol, que van oferir un total de 54 partits, disputats al llarg del dia al camp de futbol berguedà.

La gran quantitat d'equips participants va provocar que un total de 1.500 persones assistissin a presenciar els enfrontaments. En categoria benjamí es va proclamar campió el Gimnàstic de Manresa després de guanyar la semifinal al CE Puig-reig per 2-0 i guanyar el Lleida Esportiu en una final que es va haver de resoldre als penals.

El tercer lloc va ser per al FC Barcelona, que va imposar-se en un partit molt disputat a l'equip amfitrió per 4-2.

Pel que fa a categoria alevina, el FC Girona, que participava per primer cop al torneig, es va estrenar aixecant la copa de campió després d'empatar a dos a la final i guanyar-la als penals al Gimnàstic Manresa, campió de l'edició anterior. El FC Girona prèviament s'havia imposat en la semifinal al CE Berga per un contundent 4-0, i el Gimnàstic s'havia desfet del Barça als penals. El torneig va complir amb èxit tant el nivell de participació com el futbolístic, molt alt durant tota la jornada.