El txec de 37 anys Ondrej Fojtik (X Sport), un especialista en BTT, es va convertir ahir en el rei de la Titan Desert després de conservar l'avantatge aconseguit el dia abans en la cinquena i penúltima etapa de la prova, que va resultar ser decisiva. En la jornada final, disputada ahir, el triomf parcial va correspondre al colombià Diego Tamayo, i Fojtik en va tenir prou de perdre només 4 minuts i 19 segons per assegurar el triomf.

Completen el podi l'hispanohondureny Milton Ramos (Madform), el gran favorit abans de començar, a 9.49, i el català Òscar Pujol (Powerade), a 15.23.

En la categoria femenina, la vigatana Clàudia Galícia va fer el ple de victòries, amb un sis de sis, i ha revalidat el triomf del 2013. A la cursa també han pres part esportistes procedents d'altres disciplines, com els pilots de motos Jordi Viladoms o Joan Pedrero. En total, només vuitanta dels 431 participants han quedat fora de cursa en aquesta edició.