El Gironella va donar una de les sorpreses de la jornada en derrotar el potent Universitat d'Alacant per un clar 5-2. Amb aquesta derrota al conjunt alacantí se li complica molt la presència a la propera edició de la Copa de la Reina. Tot i el que es pot pensar veient el resultat final del partit, el matx va ser força anivellat i tots dos equips van mostrar un nivell força alt.

L'inici del partit va ser molt intens i ja al minut 2 la pivot local Íngrid Vieites va batre amb solvència a la portera alacantina. Eren minuts de clar domini local i al minut 11, Lídia Abellán establia el 2-0 en el marcador. Veient que se'ls escapava el partit, el tècnic visitant va demanar un temps mort. Després d'aquesta acció les alacantines van sortir amb més empenta i van començar a crear problemes a la defensa gironellenca. D'aquesta manera, Amalia Romero retallava les diferències a cinc minuts per al descans, tot i que poc després la capitana Clàudia Pons marcava el 3-1. Poc abans del descans, però, va arribar el 3-2.