El Cros de l'1 de Maig d'Artés, a càrrec dels Amics de la Cursa, es va celebrar amb una participació que va ser molt nombrosa. Pel que fa a les curses infantils, dedicades als atletes més joves (fins a 12 anys, i amb circuits especials per a cada categoria), van ser uns tres-cents, els corredors participants. I a la prova absoluta van ser finalment 269, els que van completar el cros amb el corresponent xip. El triomf va tornar a ser del solsoní Sancho Ayala, i en fèmines va vèncer Txell Calduch amb autoritat.

La curiositat és que Ayala va fer el mateix temps (36'01'') que havia assolit el 2013, i va entrar en segon lloc Víctor Estepa (del CN Sallent), amb 37'02''. El podi es va completar amb Jordi Uró (37'06''). Darrere seu es van classificar Sergi Cinca (Eix de Navàs, 38'), Ramon Camps (38'22'') i l'artesenc Miquel Riera (38'28''). Pel que fa a les dones, segona Lourdes Aymerich, dels Avinyó Esquerdabocs (44'57'').