Els jugadors del Barça Neymar i Dani Alves són a la llista final de 23 jugadors que disputaran el mundial de Brasil, segons va anunciar ahir el seleccionador del conjunt sud-americà Luiz Felipe Scolari. A la llista també hi ha el central Henrique, que ara és al Nàpols i que, quan era al Barça, no va jugar cap partit oficial i va ser descartat per Pep Guardiola.

Durant la presentació, Scolari va dir que "Neymar tindrà més responsabilitat" a l'equip nacional que al Barça. Segons ell, "serà un complement d'un grup que moltes vegades treballa per a ell, tot i que, de vegades, serà ell qui haurà de treballar per al grup", sense perdre "la seva improvisació".

Sense Kaká ni Ronaldinho

La llista definitiva és la formada pels porters Julio César (Toronto), Jefferson (Botafogo) i Víctor (At. Mineiro); els defenses Alves (Barça), Maicon (Roma), Marcelo (R. Madrid), Maxwell i Thiago Silva (PSG), David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern) i Henrique (Nàpols); els mitjos Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Hernanes (Inter), Fernandinho (Manchester City), Oscar, Ramires i Willian (Chelsea) i els davanters Neymar (Barça), Fred (Fluminense), Jô (At. Mineiro), Hulk (Zenit) i Bernard (Xakhtar). Brasil debuta el 12 de juny contra Croàcia.