Michael Schumacher, hospitalitzat a França des del 29 de desembre després de tenir un accident d'esquí, va sortir ahir del coma i va abandonar l'hospital universitari de Grenoble per prosseguir la seva "llarga fase" de recuperació al Centre Hospitalari Universitari del cantó de Vaud, a Lausana, segons va anunciar ahir la portaveu de la família.

Sabine Kehm no va voler afegir cap més detall sobre l'estat de salut de l'excorredor de Fórmula 1 i va agrair en un comunicat el tractament rebut per part dels metges, infermeres i terapeutes d'aquest centre hospitalari, dels quals va destacar que han fet "un excel·lent treball en aquests mesos". El març la família va sortir al pas dels rumors que Schumacher es trobava en estat desesperat i va afirmar que hi havia "signes esperançadors", els quals s'han acabat confirmant.

Pel que fa a l'hospital de Lausana on ha estat ingressat Scumacher, el seu portaveu, Darcy Christen, va confirmar ahir en declaracions que en aquest centre mèdic treballen "alguns dels millors especialistes del món" en l'àrea de neurocirurgia, en què Schumacher ha de ser tractat. Aquest hospital, gràcies a la seva col·laboració amb les facultats de Biologia i Medicina de la Universitat de Lausana, gaudeix de prestigi en els àmbits de la recerca i de la formació mèdica.