Segueix-nos a les xarxes socials:

Gerard Farrés s'imposa al pròleg de la Baja Aragón

La 31a edició de la prova la Baja Aragón, dins el Campionat d'Espanya, es va posar en marxa ahir amb els pròlegs de les diferentes categories a la localitat aragonesa de Terol. En motos, el manresà Gerard Farrés, de l'equip Gas Gas, es va imposar en el primer pròleg de 6,5 km, amb un temps de 5:27.3, i se situa com a primer líder de la prova.

En la categoria de cotxes, el manresà Moi Torrallardona va finalitzar en segon lloc fent de copilot d'Orlando Terranova, i en primera posició en la classe T1.2. L'igualadí Àlex Haro, copilot de Joan Roca, va acabar en la 17a posició, i el manresà Enric Oller, copilot de Santiago Navarro, en la 25a. En la categoria de buguis, Isidre Esteve -que lidera el Campionat d'Espanya- va finalitzar el pròleg ocupant el tercer lloc. En camions, el manresà Pep Vila va acabar en la tercera posició.

Avui es disputen les super especials 1 i 2, amb un recorregut de 217 km la primera -que es disputarà al matí- i de 116 km la segona -que s'inicia al migdia-, en motos i quads. En cotxes i camions, les dues super especials s'intercanvien el recorregut, amb el més curt en la primera i el més llarg en la segona. Les dues se celebren durant el matí d'avui.