Segueix-nos a les xarxes socials:

El surienc Josep Garcia, dotzè en Youth al Mundial

El corredor bagenc va patir per culpa d'una lesió que es va fer, va haver d'abandonar en la segona jornada i ara es prepara per a l'estatal

El surienc Josep Garcia, dotzè en Youth al Mundialhusqvarna

El pilot surienc Josep Garcia va quedar en dotzena posició de la categoria Youth en la sisena prova del Campionat del Món d'enduro, que es va disputar a la localitat italiana de Lumezzane, al nord del país. Garcia, a més, es va fer un cop a un peu amb una pedra en la jornada de diumenge i això li va fer baixar el rendiment.

Així, el jove pilot d'Husqvarna va començar molt fort, amb moltes ganes d'obtenir un bon resultat en una temporada encaminada a agafar experiència de cara a anys posteriors. En la primera volta es va situar en vuitena posició, però a mesura que avançava la cursa i que el terreny estava pitjor, els pilots patien cada vegada més.

Així, en la tercera volta va trobar molts pilots júnior a les trialeres, els controls van estar molt transitats i va penalitzar amb sis minuts. Gairebé tots els pilots de la seva categoria hi van penalitzar, i va acabar la jornada en dotzè lloc.

Prem per veure més contingut per a tu