L'excampió del món de Fórmula 1 Niki Lauda va assegurar ahir que Fernando Alonso ja ha arribat a un acord amb McLaren per córrer-hi la propera temporada, i fins i tot va dir que el contracte va ser signat la setmana passada. Lauda, que actualment és l'assessor esportiu de l'escuderia Mercedes, va assegurar que l'asturià va ser a Woking, la seu de l'equip britànic, per firmar per la temporada que ve. Durant el cap de setmana, en la disputa del Gran Premi del Japó, Alonso va dir que seria ell qui decidís on correria la temporada vinent i el moment en què ho havia de comunicar.

La primera opció d'Alonso de cara al 2015 era Mercedes, que actualment té el millor cotxe de la graella, com ho demostren la primera i segona posicions al mundial de Lewis Hamilton i Nico Rosberg. Lauda, en les mateixes declaracions, va dir que "Hamilton continuarà amb nosaltres l'any que ve i espero que unes quantes temporades més". Només cal recordar com va anar la cohabitació entre el britànic i Alonso a McLaren per veure que no seria una bona idea tornar-los a ajuntar.

Els rumors sobre el futur d'Alonso s'han disparat després que el cap de setmana el quàdruple campió del món, Sebastian Vettel, digués que no continuaria a Red Bull i se sàpiga que el seu futur és a Ferrari. A l'escuderia italiana tampoc no hi ha espai per a dos galls com l'alemany i l'asturià.