Segueix-nos a les xarxes socials:

La selecció estatal de Bernadas i Díez clou el mundial amb un pèssim novè lloc

La Selecció Espanyola Femenina va tancar la seva participació al Campionat del Món amb una decebedora novena posició després de derrotar Anglaterra en l'últim partit per un contundent 10-0, amb tres dianes incloses de la igualadina Maria Díez. La superioritat espanyola es va evidenciar des del primer minut. Amb Teresa Bernadas a la porteria com a titular, als 33 segons Nara López ja havia obert el marcador. El gol va deixar entreveure que el duel estaria marcat per un clar domini espanyol, i així va ser. Una diana més de López, una de Tarrida, una altra de Casarramona i dues més de Díez van tancar el capítol golejador del primer temps. A partir del minut 32 es va reactivar la golejada fins a arribar als deu gols. Tot i l'espectacular marcador, Espanya torna a casa amb les mans buides i sensacions molt decebedores.